Teamet på Hamngatan!

Möt teamet på Hamngatan 12!

Tillsammans är vi teamet bakom Hamngatan 12!
För oss är det viktigt att du som kund och gäst känner dig väl bemött.
Vi alla i personalen gör vårat yttersta för att uppfylla dina behov och önskemål.
Dela gärna din upplevelse hos oss med oss så vi kan bli ännu bättre!
Nedan kan du lära känna oss lite bättre!

Malin Savehed

Jag heter Malin och jag äger och driver Hamngatan 12 och Magasinet. Inredningsbutiken har jag haft i 20 år, och jobbat med inredning har jag gjort i över 30år. Jag har många olika arbetsuppgifter och hoppar in där det behövs.

På fritiden går jag gärna på ett Yogapass eller åker skidor i fjällen.  Att resa och samla på sig nya upplevelser är inte heller så dumt.

Skicka mig ett mail!

Meja Martinek

Tjabba, Meja här! Det är jag som är caféansvarig. Mig hittar ni lättast i köket eller i caféet. När jag inte står vid spisen eller serverar våra underbara gäster så instagrammar jag en hel del eller bakar. På fritiden umgås jag med familjen eller är ute i skogen med tält & skidor. Jag är också fotbollstränare vilket är ett stort intresse.

Skicka mig ett mail!

Charlie Johnston

Hello my name is Charlie. I come from York in England and I came to Sweden to be with the girl I love. I spend my time working in kitchen and café. In my spare time I enjoy going to the gym and cooking vegetarian food. I also enjoy good spa weekend.

Jennie Viking

Tjenixen! Mitt namn är Jennie jag jobbar både i köket och i caféet. På fritiden umgås jag gärna med familjen och vänner. Jag älskar god mat och att läsa böcker är en stor favorit. Jag tittar gärna på serier vilket jag finner avkopplande.

Najat Duleymi

Hej, jag heter Najat. Det är jag som städar här på Hamngatan. På fritiden gillar jag att baka, shoppa och prata med mina fåglar.

Viveka Toetenel

Hi, my name is Viveka. I am from Holland. I came to Sweden for a holiday and never left. I dedicated most of my life to surfing waves. Now we live far from the ocean so my focus is on learning snowboarding.

Lukas Martinek

Hallå! det är jag som är Lukas. Mig hittar ni i köket. Jag var med att starta upp caféet, sen flyttade jag till Portugal men är nu tillbaka här i Östersund. Mitt största intresse är brädsporter i alla dess slag, framförallt surfing.

Maryam Aref

Hej, jag heter Maryam. Jag jobbar i köket & serveringen. På fritiden gillar jag att umgås med familjen, laga mat och läsa.

Anna Klingbjer

Hej alla härliga, Anna heter jag. Mig hittar ni antingen i butiken eller i caféet. Jag älskar att vara här på Hamngatan bland alla vackra saker och underbara människor. Övrig tid ägnar jag åt min älskade familj och med att måla tavlor som hittar nya hem över hela världen.

Bea Pålsson

Bea heter jag och mig hittar ni främst i butiken. Det är även jag som är Hamngatans inredare och jag hjälper er gärna med era inredningsprojekt. Min fritid ägnar jag gärna åt familj och vänner. Jag älskar sport och som hockeymamma tillbringar jag en hel del tid i olika ishallar runt sverige.

Kontakta mig gärna om du har frågor kring färg, form och inredning.

Skicka mig ett mail!