Teamet på Hamngatan!

Möt teamet på Hamngatan 12!

Tillsammans är vi teamet bakom Hamngatan 12!
För oss är det viktigt att du som kund och gäst känner dig väl bemött.
Vi alla i personalen gör vårat yttersta för att uppfylla dina behov och önskemål.
Dela gärna din upplevelse hos oss med oss så vi kan bli ännu bättre!
Nedan kan du lära känna oss lite bättre!

Malin Savehed

Jag heter Malin och jag äger och driver Hamngatan 12 och Magasinet. Inredningsbutiken har jag haft i 20 år, och jobbat med inredning har jag gjort i över 30år. Jag har många olika arbetsuppgifter och hoppar in där det behövs.

På fritiden går jag gärna på ett Yogapass eller åker skidor i fjällen.  Att resa och samla på sig nya upplevelser är inte heller så dumt.

Skicka mig ett mail!

Meja Martinek

Tjabba, Meja här! Det är jag som är caféansvarig. Mig hittar ni lättast i köket eller i caféet. När jag inte står vid spisen eller serverar våra underbara gäster så instagrammar jag en hel del eller bakar. På fritiden umgås jag med familjen eller är ute i skogen med tält & skidor. Jag är också fotbollstränare vilket är ett stort intresse.

Skicka mig ett mail!

Najat Duleymi

Hej, jag heter Najat. Det är jag som städar här på Hamngatan. På fritiden gillar jag att baka, shoppa och prata med mina fåglar.

Charlie

Johnston

Hello my name is Charlie. I come from York in England and I came to Sweden to be with the girl I love. I spend my time working in the kitchen and cafe. In my spare time I enjoy going to the gym and cooking vegetarian food. I also enjoy a good spa weekend.

Viveka Toetenel

Hi, my name is Viveka. I am from Holland. I came to Sweden for a holiday and never left. I dedicated most of my life to surfing waves. Now we live far from the ocean so my focus is on learning snowboarding.

Lukas Martinek

Hallå! det är jag som är Lukas. Mig hittar ni i köket. Jag var med att starta upp caféet, sen flyttade jag till Portugal men är nu tillbaka här i Östersund. Mitt största intresse är brädsporter i alla dess slag, framförallt surfing.

Maryam Aref

Hej, jag heter Maryam. Jag jobbar i köket & serveringen. På fritiden gillar jag att umgås med familjen, laga mat och läsa.

Anna Klingbjer

Hej alla härliga, Anna heter jag. Mig hittar ni antingen i butiken eller på ovanvåningen bland våra begagnade grejer. Jag älskar att vara här på Hamngatan bland alla vackra saker och underbara människor. Övrig tid ägnar jag åt min älskade familj och till att måla tavlor som hittar nya hem över hela världen.

Bea Pålsson

Bea heter jag och mig hittar ni främst i butiken. Min fritid ägnar jag gärna åt familj och vänner. Jag älskar sport och som hockeymamma tillbringar jag en hel del tid i olika ishallar runt sverige.

Joel Johansson

Tja, Joel här! Jag jobbar i köket och lagar mat till alla fina gäster. På fritiden gillar jag att spela fotboll & hänga på gymmet.

Lovisa Eriksson

Hejsvejs, det är jag som är Lovisa. Jag har jobbat extra här sedan starten av magasinet, nu har jag tagit studenten och jobbar i cafeet. På fritiden gillar jag att dansa & vara ute i naturen.