Handla lokalt och stötta din hemmamarknad!

Interiör & design

I det lilla gårdshuset på Hamngatan 12 arbetar vi med kärlek och känsla.

Vår filosofi!

Vårt mål är att du som kund ska känna dig välkommen och nöjd. Vi har produkter från flera av de ledande inredningsmärkena som Mateus, Ernst, Klippan och Marimekko.

Vår strävan har alltid varit att sälja produkter av god design och kvalitet, men också med ett hållbarhetsperspektiv i fokus.

Några av de många produkter vi erbjuder.

Varje produkt vi säljer är handplockad med största omsorg. Vi väljer produkter utifrån deras påverkan på miljön och självklart utifrån vad vi gillar.

Saker & kläder för barn
Ekologiska rengöringsprodukter
Smycken
Hur jobbar vi med

hållbarhet?

Genom de produkter vi väljer och de företag vi arbetar med, samtidigt som de bidrar med en mer hållbar morgondag.

Vi väljer artiklar utifrån efterfrågan, kvalitet, hållbarhet och design.

MATEUS
Mateus kollektioner är tillverkade av en finkornig lera som hämtas ur marken i de centrala och norra delarna av Portugal. För att den naturliga leran ska kunna förvandlas till keramik mals den och blandas med rent vatten. Genom varumärkets historia har alla Mateus kollektioner tillverkats på samma familjeägda fabrik i Portugal. Det är en produktion i mänsklig skala där varje enskild del målas för hand av skickliga hantverkare och där allt vatten som används i fabrikens egen reningsstation.

BESTSELLER (barn och vuxenkläder)
‘Climate positive, fair for all and circular by design – this is our ultimate ambition.’ BESTSELLER focuses on organic, recycled and innovative materials.
HÄXAN
Närproduktion, biologiskt nedbrytbara ingredienser och återvinningsbar plats. Mindre avfall på soptippen, fulla krafter för att snurra kretsloppet.
Ge bort ett presentkort – eller flera!

Presentkort

Du vet väl om att du kan köpa våra presentkort enkelt genom att ringa till oss eller maila.
Självklart kan vi skicka de direkt hem till er om så önskas.
Betalning sker enkelt via swish!