Vi som jobbar på Hamngatan!

Malin Savehed

Ägare

Jag är Malin! Äger och driver Hamngatan 12 sedan ca 15 år tillbaka. Intresset för inredning och handel har funnits hos mig sedan barnsben. Det sitter på något sätt i generna tror jag. Det allra bästa med mitt jobb är mötet med alla härliga kunder, samt att ständigt utvecklas tillsammans med min personal.

När jag är ledig åker jag gärna skidor eller går på så många Yogapass jag hinner med. Det jag ser mest fram emot nu är att utveckla vårt nya café och mötesplats Hamngatan Magasinet.

Skicka mig ett mail!


Ebba Öberg

Hej, jag heter Ebba! Jag är ansvarig för vår mysiga cafédel och pysslar med det mesta. Tipsar om goda luncher(min favorit är just nu Toast Skagen), serverar kaffe och pressar juice. Och lite mer!

Det är även mig du snackar med på Instagram, Facebook och våra andra sociala kanaler. Glöm inte att följa oss på Karma för att hjälpa oss att minska matsvinnet!

När jag inte jobbar passar jag på att umgås med min lilla familj – och just nu hänger jag gärna i skogen med bärhinken i högsta hugg!

Skicka mig ett mail!


Lise Wikström

Mitt namn är Lise och mig hittar ni i vår inredningsbutik! Där arbetar jag som säljare, hjälper er att hitta riktigt bra presenter och ser till att det finns snygga produkter i hyllorna!

På fritiden tycker jag om att vara med familjen och hitta på roliga saker! Ser även fram emot vintern när det är dags att plocka fram längdskidorna!

Skicka mig ett mail!