Vi på hamngatan


teamet på hamngatan!


Möt teamet på Hamngatan 12!

Tillsammans är vi teamet bakom Hamngatan 12!
För oss är det viktigt att du som kund och gäst känner dig väl bemött.
Vi alla i personalen gör vårat yttersta för att uppfylla dina behov och önskemål.
Dela gärna din upplevelse hos oss med oss så vi kan bli ännu bättre!
Nedan kan du lära känna oss lite bättre!

Malin savehed

Jag heter Malin och jag äger och driver Hamngatan 12 och Magasinet. Inredningsbutiken har jag haft i 20 år, och jobbat med inredning har jag gjort i över 30år. Jag har många olika arbetsuppgifter och hoppar in där det behövs.

På fritiden går jag gärna på ett Yogapass eller åker skidor i fjällen.  Att resa och samla på sig nya upplevelser är inte heller så dumt.

Lise Wikström

Mitt namn är Lise och mig hittar ni i vår inredningsbutik, där jag har jobbat sedan 10 år tillbaka wihoo! Jag hjälper er att hitta riktigt bra presenter och ser till att det finns snygga produkter i hyllorna, jag sitter också och fixar med hemsidan samt gör nyhetsbreven som skickas från oss!

På fritiden tycker jag om att vara med familjen!
På vintern så är längdskidor en favorit, speciellt när man bor bara ett stenkast från Jämtlands finaste skidspår (Hehe)

charles johnston

Det är jag som är Charles eller Charlie som jag kallas bland mina kollegor. Det är mig ni får prata engelska med 😉 Jag gör lite av allt möjligt här på företaget, allt från städning till att servera er härliga gäster och bjussa på härliga skratt. På fritiden tränar jag mycket, gymma är en favorit hos mig. I det stora hela så njuter jag av de små sakerna här i livet.

Viveka toetenel

Hey hey, my name is Viveka. I love being creative this is why you will find me most of the time upstairs,either fixing up furniture or sewing runners or other things. I also love helping in the shop which is also a great way for me to improve my swedish since I am not from here. I dedicated most of my life to surfing waves, now we live far from the ocean, so this year I will try snowboarding, let´s see how this goes…

meja martinek

Det är jag som är Meja, det är jag som är caféansvarig. Mig hittar ni lättast i köket eller i caféet. När jag inte står vid spisen eller serverar våra underbara gäster så instagrammar jag en hel del eller bakar. På fritiden umgås jag med familjen eller är ute i skogen med tält & skidor. Jag är också fotbollstränare vilket är ett stort intresse.

Yosef Mazhouda

Hej! Mitt namn är Yosef, jag håller till i vårat café där jag ser till att det finns någonting för er alla att mumsa på. På fritiden är jag gärna ute i naturen. Jag är en fena på skidor då det är ett av mina största intressen. Jag vandrar gärna i de svenska fjällen med tältet på min rygg.

Lukas martinek

Hallå! det är jag som är Lukas. Mig hittar ni i köket. Jag var med att starta upp caféet, sen flyttade jag till Portugal men är nu tillbaka här i Östersund. Mitt största intresse är brädsporter i alla dess slag, framförallt surfing.

Jennie viking

Tjenixen! Mitt namn är Jennie jag jobbar både i köket och i caféet. På fritiden umgås jag gärna med familjen och vänner. Jag älskar god mat och att läsa böcker är en stor favorit. Jag tittar gärna på serier vilket jag finner avkopplande.

Miloo Demår

Miloo heter jag, mig kan ni se både i caféet- där jag tar beställningar, lastar upp fikabröd och gör cappuccinos och även i butiken. På fritiden tycker jag om att skapa, sjunga och att vara ute bland djur och natur, se mig om i världen och umgås med min familj och vänner.