Vi på hamngatan


teamet på hamngatan!


Möt teamet på Hamngatan 12!

Tillsammans är vi teamet bakom Hamngatan 12!
För oss är det viktigt att du som kund och gäst känner dig väl bemött.
Vi alla i personalen gör vårat yttersta för att uppfylla dina behov och önskemål.
Dela gärna din upplevelse hos oss med oss så vi kan bli ännu bättre!
Nedan kan du lära känna oss lite bättre!

Malin savehed

Jag heter Malin och jag äger och driver Hamngatan 12 och Magasinet. Inredningsbutiken har jag haft i 16 år, och jobbat med inredning har jag gjort i över 30år. Jag har många olika arbetsuppgifter och hoppar in där det behövs.

På fritiden går jag gärna på ett Yogapass eller åker skidor i fjällen.  Att resa och samla på sig nya upplevelser är inte heller så dumt.

Lise Wikström

Mitt namn är Lise och mig hittar ni i vår inredningsbutik, där jag har jobbat sedan 10 år tillbaka wihoo! Där arbetar jag som säljare, hjälper er att hitta riktigt bra presenter och ser till att det finns snygga produkter i hyllorna, jag sitter också gärna och fixar med hemsidan samt gör nyhetsbreven som skickas från oss!

På fritiden tycker jag om att vara med familjen!
På vintern så är längdskidor en favorit, speciellt när man bor bara ett stenkast från Jämtlands finaste skidspår (Hehe)


meja martinek

Det är jag som är Meja! Mig hittar ni lättast i köket där jag tillsammans med Madde tillagar maten som serveras hos oss! Men ni kan även se mig i caféet där jag gärna hjälper till när det behövs. Instagrammar gör jag också!
På fritiden tycker jag om att fixa och dona i hemmet samt att umgås med vänner och familjen. På torsdagar tränar jag elever i fotboll vilket är ett stort intresse!

Madeleine aronsgård

Jag heter Madde! På företaget så bakar jag och lagar mat till er fantastiska gäster! På fritiden tränar jag mycket. Älskar naturen och vara med familjen och hitta på spännande äventyr tillsammans. Med andra ord sitter jag sällan still. (Fniss)


ann svensson

Det är jag som är Ann, mig ser ni mest i cafeét och bakom vinflaskorna då jag är utbildad sommelier, vilket är mitt stora intresse.
Mina arbetsuppgifter är att leverera hög service inom drycker och kaffe. Jag älskar att träffa människor. Ibland håller jag i vinprovningar med olika teman.
Jag utbildade mig till sommelier redan 1994.
När jag är ledig är jag med mina döttrar och vår hund, har även ett stort intresse för träning och att springa är en favorit.
Ibland har jag svårt att förstå att jag inte är 20 år längre, men vad gör de!