DRYCKESPROVNING MED ANN SVENSSON

Söker ni en upplevelse utöver det vanliga? Ni sitter i en unik miljö mitt i vårt härliga Magasin där Ann Svensson leder er genom en spännande provning med bara dryck, eller med mat och dryck i kombination.

Om Ann Svensson
Ann Svensson har gedigen erfarenhet inom mat och dryck, med utbildningar både i Sverige och utomlands. Hon har studerat vid högskolan i Grythyttan under 3 år, gjort praktik på Wine and food Training Program i Adelaid i Australien och även studerat vid Vinuniversitetet University of Davis i Kalifornien. Tiden i Kalifornien avslutades med en magisterexamen i restaurang & måltidskunskap. Sedan 1994 är Ann medlem i Svenska Sommelierföreningen, hon är frilansskribent för ett flertal tidningar och arbetar aktivt som sommelier.

Ge bort en vinprovning
Att ge bort en vinprovning till någon man vill fira kan bli riktigt lyckat, lärorikt och en oförglömlig upplevelse. Kanske till någon som fyller jämnt, till möhippan eller till tjejfesten. Vi hjälper till med olika teman och själva upplägget.

Provning för företag
Har du ett företag och vill hitta en intressant och lärorik upplevelse för dina anställda? Snapsprovning inför julbordet, ölprovning eller kanske en lyxig provning med bara bubbel? Självklart skräddarsyr vi ett upplägg som passar just er, antingen med bara dryck, eller med mat och dryck i kombination!
Maila oss gärna tankar och funderingar så återkommer vi med ett förslag!